Pony lessen

Voor kinderen vanaf 4 t/m 9 jaar oud organiseert stal Putten (beginners) privé lessen op brave gevorderde shetlandpony´s. Plezier staat hoog in het vaandel! Het is daarom ook dat kinderen graag bij ons komen lessen. Kinderen leren hoe ze de pony moeten poetsen, hoe ze er op de juiste manier mee moeten wandelen en hoe ze de pony moeten op en afzadelen. Uiteraard wordt er ook gereden!

 

Zo een privéles ziet er als volgt uit:

 

  • Poetsen, wandelen en opzadelen. Klaar maken voor de rijles.
  • De rijles zelf!
  • Pony afzadelen en na-verzorgen.

 

Een les duurt 1 uur.

 

De les wordt gegeven door gediplomeerde instructrice Marlou Cramer, tevens eigenaresse van Stal Putten. In 2013 heeft Marlou haar instructeurs diploma behaald met certificaten voor Dressuur, Springen en Eventing. Marlou heeft zowel bij de pony´s als bij de paarden in nationale kaders gereden en deelgenomen aan internationale eventing wedstrijden. Nog steeds is Marlou actief in de paardensport en heeft van haar hobby haar beroep weten te maken. Sinds het behalen van haar diploma´s in 2013 heeft Marlou voornamelijk privé en groepslessen op locatie gegeven. Daarnaast heeft Marlou op verschillende maneges groeps én privelessen gegeven aan kinderen en volwassen (beginnend en gevorderd).

 

Heeft uw kind zelf (nog) geen ´paardrijspullen´? Geen probleem! Wij hebben altijd een veiligheidscap te leen. Zorg wel dat uw kind comfortabele, sterke kleding draagt wat een beetje vies mag worden. Ook stevig schoeisel of regenlaarsjes is een must! 

 

Voor tarieven, vragen of het afspreken van een les, klik op een van de onderstaande buttons.