PONY DAGKAMP KERSTVAKANTIE 2020!

 

Wat kun je verwachten?

Na het grote succes van pony dagkamp zomer & Herfst 2020, komt er nu ook een kerstvakantie editie!  Uiteraard gaan we weer pony rijden, maar daarnaast hebben we enkele andere leuke activiteiten verzonnen.  Wat kun je verwachten?

 

KERSTPONY'S MAKEN

PONY RIJDEN

PAARDEN KERSTSTUKJE MAKEN

MENKAR VERSIEREN TOT ARRENSLEE

MENNEN

(Let op; het mennen kan alleen doorgang vinden bij redelijk weer, anders wijken wij uit naar andere leuke (kerst)activiteiten)

 

Dagkamp is inclusief een sfeervolle kerst lunch!

 

Deze dagkampen zijn er voor kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar die het leuk vinden om een dagje bij ons op stal verschillende activiteiten te komen doen. Heb je geen ervaring met pony´s? Dat is geen probleem! Wij beschikken over brave pony´s waar ook kinderen zonder ervaring lekker mee kunnen knuffelen, wandelen en rijden.

 

Ieder kind is van harte welkom en we maken er samen een onvergetelijke dag van!

 

Waar moet je aan denken?

Als je hebt besloten om een dagje bij ons op kamp te komen, moet je aan het volgende denken:

 

-Trek altijd stevig en gesloten schoeisel aan, het liefst laarzen met een hakje. Dus geen gladde zolen!

-Neem een extra setje kleding mee, zodat je je kunt omkleden als dat nodig is. (Het is winter; dus kleed je warm aan!)

- Neem regenkleding mee!

- Heb je eigen cap dan kun je die uiteraard meenemen! Voor de kinderen zonder eigen cap, hebben wij een leen cap. 

-Wij regelen de (kerst)lunch. Er is voldoende eten, drinken en snoepgoed. Maar heb je een speciaal dieet of allergie? Neem dan je eigen eten en drinken mee!

 

Wat gaat dat kosten?

Deze dag kost: €25,00 incl. BTW per kind. Dit bedrag is inclusief de kerst lunch. Uiteraard is er de hele dag drinken beschikbaar en zullen we tussendoor genieten van chips en snoepjes.

 

Wanneer en hoe laat?

We beginnen om 11.00 uur. Zorg dus dat je er echt om die tijd bent!  Kinderen kunnen gebracht worden VANAF 10.50 uur (s.v.p. NIET eerder) Om 16:00 uur is het kamp afgelopen en vanaf deze tijd kunnen jullie weer worden opgehaald. Uiteraard is het mogelijk jullie ouders/verzorgers te laten zien wat je deze dag allemaal gedaan hebt.

 

Covid-19:

Uiteraard moeten ook wij ons houden aan de regels en richtlijnen van het RIVM. Wij verwachten dit ook van de ouders/bezoekers.  Het is even afwachten welke regels er gelden in de kerstvakantie.  Wij zorgen dat iedereen tegen die tijd een mail ontvangt met alle voorzorgsmaatregelen die wij treffen.

 

Tot slot..

Met regen gaat het dagkamp gewoon door, maar bij zeer slechte weersvoorspellingen (denk aan storm/onweer) kan het kamp helaas geen doorgang vinden, daar het pony rijden altijd buiten plaats vind. We proberen dan te zoeken naar een alternatieve datum.

 

De betaling van €25,00 moet worden voldaan bij aanvang van het dagkamp. Dit mag contant (graag gepast) of per bank/tikkie.  Let op! Wij hebben geen pinautomaat, dus zorg ervoor dat u een mobiel apparaat ter beschikking heeft om de betaling mee uit te voeren!

 

Afmelden kan kosteloos tot 48 uur van te voren. Daarna wordt het bedrag van €25,00 in rekening gebracht, mits jouw plekje met ander kindje van de reservelijst kan worden ingevuld hoeft er niets betaald te worden.  Houd er a.u.b. rekening mee dat u akkoord gaat met de 48-uurs regeling als u uw kind inschrijft.

 

Tijdens de kampen maken wij foto´s,  bij inschrijving gaat u akkoord met het maken van foto´s en het gebruik hiervan voor onze website en sociale media. Wilt u dit niet? Geef dit dan a.u.b. aan ons door en houden wij hier uiteraard rekening mee!

 

Hieronder zie je een lijst met de beschikbare dagen

 

DATUM BESCHIKBARE PLEKKEN
19-12-2020 NOG 1 PLEK
22-12-2020 VOL!
24-12-2020 VOL!
29-12-2020 VOL!
31-12-2020 NOG 8 PLEKKEN