Paardrijlessen

 

***IVM EEN BLESSURE VAN ONS LESPAARD, IS HET MOMENTEEL NIET MOGELIJK OM PAARDRIJLESSEN TE VOLGEN!***

 

Stal Putten heeft een rijpaard ter beschikking voor kinderen vanaf 14 jaar en volwassenen die privéles willen nemen maar geen eigen paard voorhanden hebben of privé instructie wensen i.p.v. een groepsles op een manege. Alle niveau´s zijn van harte welkom, ook degene die nog nooit hebben paard gereden!

Ons doel is, dat ook ruiters zonder eigen paard kunnen ervaren wat ruiters met eigen paarden doen. Jouw privéles bestaat niet alleen uit rijden, maar ook uit de algehele verzorging van het paard. Daarnaast leer je bij ons alles wat je maar wilt weten over paarden en daar omheen.

 

Zo een privéles ziet er als volgt uit:

 

  •  Poetsen en optuigen van het paard, klaar maken voor je les.
  •  De paardrijles zelf.
  •  Het paard aftuigen en na-verzorgen. 


Een les duurt gemiddeld 1 tot 1.5 uur.

 

De les wordt gegeven door gediplomeerde instructrice Marlou Cramer, tevens eigenaresse van Stal Putten. In 2013 heeft Marlou haar instructeurs diploma behaald met certificaten voor Dressuur, Springen en Eventing. Marlou heeft zowel bij de pony´s als bij de paarden in nationale kaders gereden en deelgenomen aan internationale eventing wedstrijden. Nog steeds is Marlou actief in de paardensport en heeft van haar hobby haar beroep weten te maken. Sinds het behalen van haar diploma´s in 2013 heeft Marlou voornamelijk privé en groepslessen op locatie gegeven. Daarnaast heeft Marlou op verschillende maneges groeps én privelessen gegeven aan kinderen en volwassen (beginnend en gevorderd).

 

Indien u zelf geen rijkleding heeft is dit geen enkel probleem.  Draag comfortabele kleding en dicht schoenen of laarzen. Een cap hebben wij voor u te leen.

 

Voor tarieven, meer informatie of het maken van een afspraak klikt u op een van de buttons hieronder.