Vakantiestalling

 

Er is steeds meer vraag naar tijdelijke stalling voor paarden waarvan de eigenaar op vakantie is in de omgeving. Niet zo gek, want het is prachtig rijden op de Veluwe!  U rijdt bij ons de onverharde weg uit en kunt zo genieten van urenlang rijplezier in het bos, de heide en zandvlaktes!

 

Een vakantiestal is incl. 2 hooibeurten en dagelijks een schone stal. Uw paard wordt indien gewenst door ons gevoerd en buiten/binnen gezet.  Uw paard beschikt over een ruime box en een paddock óf stukje land. Wij beschikken over 2 vakantieboxen. Het is dus ook mogelijk 2 paarden mee te nemen..

 

Stallen al bezet of liever 24 uur buiten? Dan hebben wij ook de mogelijkheid om uw paard(en) in onze paddock met schuilstal te laten verblijven. Dit is ook inclusief 2 hooibeurten. 

 

Niet alleen te paard de Veluwe ontdekken? Ik neem je graag mee op buitenrit en laat je de mooiste ruiterroutes van de omgeving zien!  ( zie tarieven )

 

Het is helaas nog niet mogelijk om zelf op Stal Putten te overnachten...  Wij zijn hier hard mee bezig! Zodra dit mogelijk is, houden wij u hiervan op de hoogte op deze pagina. Stal Putten is omringd door vakantieparken en campings. Zo ligt Landal Greenpark op steenworp afstand en kunt u met uw caravan of camper terecht bij verschillende campings binnen een straal van 1 km! Uw paardentrailer/wagen kunt u bij ons laten staan.

 

***WIJ HEBBEN GEEN PAARDEN TE HUUR VOOR EEN BUITENRIT!***

 

Voor meer info, tarieven of reserveringen klikt u op een van onderstaande buttons.