Instructie

 

Naast pony en paardrijles op stal is het uiteraard ook mogelijk een les te nemen met je eigen pony of paard! Sinds het behalen van mijn instructeursdiploma in 2013 geef ik privé of groepslessen op locatie, zowel dressuur, spring als crossles van beginnend tot gevorderd (bb t/m zz). 

 

Een groepsles is mogelijk vanaf 2 ruiters en de les duurt ongeveer een uur. Omdat een privéles vaak intensiever is, duurt deze gemiddeld een half uur tot drie kwartier.

 

Naast dressuur en springles is het ook mogelijk crosstraining te volgen op een daarvoor geschikte locatie.  Neem hiervoor even contact op, zodat we samen opzoek kunnen gaan naar een geschikt crossterrein voor jou en je paard! Groepsverband is ook mogelijk. Een groepsles duurt dan gemiddeld 1.5 tot 2 uur.

 

De les wordt gegeven door gediplomeerde instructrice Marlou Cramer, tevens eigenaresse van Stal Putten. In 2013 heeft Marlou haar instructeurs diploma behaald met certificaten voor Dressuur, Springen en Eventing. Marlou heeft zowel bij de pony´s als bij de paarden in nationale kaders gereden en deelgenomen aan internationale eventing wedstrijden. Nog steeds is Marlou actief in de paardensport en heeft van haar hobby haar beroep weten te maken. Sinds het behalen van haar diploma´s in 2013 heeft Marlou voornamelijk privé en groepslessen op locatie gegeven. Daarnaast heeft Marlou op verschillende maneges groeps én privelessen gegeven aan kinderen en volwassen (beginnend en gevorderd).

 

Voor meer informatie, tarieven of het maken van een afspraak klikt u op een van de buttons hieronder.